Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

PRIVÉ VRIENDENVAART

Geniet samen met je vrienden op een drijvend terras!

Snelle details

Private Boat
250

Varen met je vrienden!

Geniet van de zomer samen met je vrienden op ons drijvend terras. Jullie hebben de boot helemaal voor jezelf, heerlijk in de buitenlucht met genoeg ruimte om je heen. Ontspan tijdens de 1.5 uur durende tocht, varend door de Amsterdamse grachten op de luxe MANA. Willen jullie liever iets langer varen? Dat kan uiteraard ook, voor 20 euro extra per persoon per uur.
De boot is te boeken vanaf 7 vrienden en geschikt voor maximaal 10 vrienden. Bestaat jouw vriendengroep deels ook uit mensen van één huishouden? Mogelijk kunnen er dan nog een paar extra vrienden mee aan boord! Neem hiervoor even contact met ons op.

Eetarrangementen
Zin in lekkers aan boord? Wij bieden in samenwerking met onze Amsterdamse partners diverse opties aan. Zoals verse oesters, heerlijke pizza’s en (vega)burgers van George. Deze opties zijn aan te vinken bij het boeken van de tocht. Toch voorkeur voor een andere maaltijd? Geef het ons door en we zorgen voor een op maat gemaakte keuze!

Covid-19
Om verspreiding van Covid-19 tegen te gaan nemen wij gepaste maatregelen. Zo wordt de boot telkens grondig gereinigd, werkt alleen personeel zonder klachten en is er handgel om de handen te ontsmetten. Graag vragen wij ook onze gasten om hun steentje bij te dragen. Kom dan ook niet naar de boot als je 24 uur voor aanvang van de tocht last hebt gehad van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten, of wanneer een huisgenoot één van deze klachten heeft gehad. Deze vragen zullen wij ook voor aanvang van de tocht stellen. Extra bestellingen van de bar kunnen alleen met pin worden afgerekend.