Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

PRIVÉ VRIENDENVAART

Geniet samen met je vrienden op een drijvend terras!

Snelle details

Per Persoon: Alle Leeftijden
55
Extra uur per persoon
20

Varen met je vrienden!

Geniet van de zomer samen met je vrienden op ons drijvend terras. Jullie hebben de boot helemaal voor jezelf, heerlijk in de buitenlucht met genoeg ruimte om je heen. Ontspan tijdens de 2 uur durende tocht, varend door de Amsterdamse grachten op de luxe MANA. Willen jullie liever iets langer varen? Dat kan uiteraard ook, voor 20 euro extra per persoon per uur.
De boot is te boeken vanaf 7 vrienden en geschikt voor maximaal 10 vrienden. Bestaat jouw vriendengroep deels ook uit mensen van één huishouden? Mogelijk kunnen er dan nog een paar extra vrienden mee aan boord! Neem hiervoor even contact met ons op.

Wat is inclusief?
Geniet van heerlijke locale speciaal biertjes van Brouwerij ‘t IJ, verfrissende wijnen, prosecco en fris. Verder zorgen wij voor lekkere versnaperingen, zoals olijven, Hollandse kaas, diverse nootjes en gedroogde biologische worst om jullie tocht compleet te maken. De tocht is inclusief ervaren schipper die jullie veilig door de grachten vaart.
Tijdens het varen toch zin in een cocktail? Dat kan! Deze zijn exclusief, maar te bestellen bij onze volledig uitgeruste bar aan boord.

Eetarrangementen
Zin in nog meer lekkers aan boord? Wij bieden in samenwerking met onze Amsterdamse partners diverse opties aan. Zoals verse oesters, heerlijke pizza’s en (vega)burgers van George. Deze opties zijn aan te vinken bij het boeken van de tocht. Toch voorkeur voor een andere maaltijd? Geef het ons door en we zorgen voor een op maat gemaakte keuze!

Covid-19
Om verspreiding van Covid-19 tegen te gaan nemen wij gepaste maatregelen. Zo wordt de boot telkens grondig gereinigd, werkt alleen personeel zonder klachten en is er handgel om de handen te ontsmetten. Graag vragen wij ook onze gasten om hun steentje bij te dragen. Kom dan ook niet naar de boot als je 24 uur voor aanvang van de tocht last hebt gehad van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten, of wanneer een huisgenoot één van deze klachten heeft gehad. Deze vragen zullen wij ook voor aanvang van de tocht stellen. Extra bestellingen van de bar kunnen alleen met pin worden afgerekend.